Wat moet ik mijn (nieuwe) medewerker betalen…?

Van Spaendonck introduceert de Salarischecker speciaal voor branche en ondernemersorganisaties

De vraag van veel werkgevers, bij de werving van nieuwe medewerkers, of bij een eindejaarsgesprek…. cao lonen geven een indicatie, maar niet iedere sector heeft een vastgestelde cao. Bovendien; dat wat er werkelijk betaald wordt voor specifieke functies is vaak onduidelijk.

Uiteindelijk wil je als werkgever een salaris betalen dat marktconform is. Ook ledenservices van verschillende brancheorganisaties krijgen de vraag naar de werkelijke salarissen die momenteel betaald worden in de branche. Daarvoor hebben we nu een slimme en eenvoudige oplossing

De Salarischecker voor uw branche- of ondernemersorganisatie

U kunt de salarischecker als ledenservice aanbieden aan uw leden door deze tool op de website van uw eigen vereniging of organisatie te plaatsen. Met de salarischecker kunnen uw leden eenvoudig het salaris checken van functies die veel voorkomen in de sector. En zijn diverse aanvullende mogelijkheden, per functie is ook zichtbaar:

  • Verdeling man/vrouw
  • Wel of geen leaseauto
  • Variabele beloning
  • Gemiddelde reistijd

Salarischecker is gebaseerd op geanonimiseerde salarisdata van meer dan 900.000 werknemers aangevuld met diverse andere bronnen.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Updates ontvangen