Van Spaendonck MKB Banenmonitor

De Van Spaendonck MKB Banenmonitor biedt inzicht in de ontwikkeling van de werkgelegenheid in het MKB. De MKB Banenmonitor heeft als bron Loket.nl, een salaris- en personeelsadministratie platform voor 100.000 werkgevers en 800.000 werknemers in het Nederlandse MKB, gecombineerd met diverse externe bronnen.

Altijd relevant

De Van Spaendonck MKB Banenmonitor biedt actuele en correcte inzichten in de werkgelegenheid ontwikkeling binnen het Nederlandse MKB. Met Loket.nl als bron worden nauwkeurig landelijke trends gesignaleerd en gemonitord onder de beroepsbevolking in het Nederlandse MKB. Daarnaast biedt MKB Banenmonitor analyses op maat om ook de trends in uw regio of branche te kunnen duiden. Dus altijd relevant!

Altijd correct

Het Loket.nl platform voorziet in loonadministratie conform zo’n 140 actuele cao’s. De voor de MKB Banenmonitor benutte gegevens komen voort uit de daadwerkelijke werkzame en betaalde werknemers. Gemiddeld vertegenwoordigt Loket.nl 18% van de werkzame MKB beroepsbevolking. De trends die de MKB Banenmonitor signaleert vertegenwoordigen dus de realiteit en zijn representatief. Dus altijd correct!

Altijd actueel

De Loket.nl systemen voorzien jaarlijks zo’n 800.000 binnen het MKB werkzame Nederlanders van hun loonstrook. De trends in werkgelegenheid die de MKB Banenmonitor signaleert zijn aan het begin van elke nieuwe maand in te zien. Dus altijd actueel!

Methodologische toelichting MKB Banenmonitor

heeft u nog vragen en / of suggesties over de MKB banenmonitor?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een diepteanalyse van bijvoorbeeld uw eigen regio?

Wij maken graag analyses op maat met u.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Updates ontvangen